top of page

קהילת היוצרים - GYSMOCAST

ציבורי·9 חברים

מתרגשים? עוד כמה שעות נפגשים ליצירה משותפת! 🎨✨

אחרי שכבר ליווינו אלפי יוצרים ויוצרות בסדנאות עם החומרים שלנו, אני תמיד מתרגשת מחדש לקראת מפגש חדש עם קהילת יוצרים מדהימה כמוך. היום זה קורה, ואנחנו עומדים לצלול יחד אל תוך עולם הבטון הפולימרי וליצור יחד תוצרים מעוררי השראה!

מה להביא איתך לסדנה?

כדי שנפיק את המיטב מהמפגש, הנה הרשימה המומלצת: תבניות – נבחן אותן יחד ונציג גם רעיונות חדשים. כוסות מדידה זהות – לדיוק מושלם. חומר גלם – הבטון הפולימרי שלך מוכן? מעולה! כף ערבוב/מיקסר/מטרפה – מה שמתאים לך לעבוד איתו. קערת ערבוב – לעבודה נוחה ונקייה. פיגמנטים, צבעים, עלי זהב או כל רעיון יצירתי שעולה לך לראש.

מה מחכה לנו?

במהלך הסדנה: ✨ נערבב וניצוק יחד בזמן אמת. 2 מגשים - עם פיגמנטים, נציג טכניקות ליצירת שיש וגם נציג כיצד שולפים טרצו עם טרצו ✨ אכיר לך טכניקות שליפה לשדרוג היצירה. ✨ נשלב צבעים וחומרים – כדי להפוך כל יצירה לייחודית באמת. ✨ נשאיר גם זמן לשאלות – כי הידע והביטחון שלך חשובים לי מאוד!

🕒 משך הסדנה: כשעה – קצר וממוקד, אך מלא ערך! הזמן אומנם קצר והמלאכה מרובה, אבל אני מבטיחה שנפיק ממנו את המקסימום וניצור יחד חוויה בלתי נשכחת.

📌 לינק להתחברות: https://meet.google.com/mft-hxsq-roz

💬 לא בטוח/ה לגבי תבניות או ציוד? אל תהססו לשלוח לי הודעה בוואטסאפ ל-054-4809905, ואני כאן לכל שאלה.

אני כבר סופרת את הדקות ומחכה לראות אותך בסדנה! בואו ניצור יחד, נגלה דברים חדשים ונחווה את הקסם שביצירה.

בהתרגשות ענקית, נורית דור חיים בעלת סטודיו GRAYISH & CO

8 צפיות

חברים

bottom of page